Pençe-Kilit'ten acı haber Pençe-Kilit'ten acı haber

Kongreye, Şube Kurucu Başkanı Sıddık Şenel, daha önce Manisa Türk Ocakları başkanlığı yapan Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ve Doç. Dr. Ferhat Berber ile dernek üyeleri katıldı. Ebedi aleme intikal eden Atatürk ve Türk büyükleri için saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın söylenmesiyle başlayan kongrede, divan başkanı seçimi ve kurulunun oluşturulmasından sonra Türk Ocakları Manisa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Zafer Atar, faaliyet raporunu okudu, ardından denetleme kurulu raporları genel kurula sunuldu. Her iki raporun da ibrasından sonra seçime geçildi.

Yapılan seçimler sonunda Prof. Dr. Zafer Atar tekrar başkan seçildi.  Yönetim kurulu asıl üyeliklerine; Muhammed Şen, Hüseyin Tunçay, Emin Kırkıl, Ferhat Berber, Erhan Doğan ve Eren Dağıstanlı, denetleme kurulu asıl üyeliklerine; Muzaffer Tepekaya, Oğuz Aydeniz, Kırkıl, Sadık Doğan, genel merkez delegeliklerine; Zafer Atar ile Ferhat Berber seçildi.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Prof. Dr. Zafer Atar, kongreye katılanlara teşekkür ederek, Türk Ocakları Manisa Şubesinin faaliyetlerini daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını ve Türk milletine hizmete devam edeceklerini söyledi.

Editör: Ali Gözen