Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

Şehzadeler Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle: 
Dün Manisa’da 23 Nisan Kutlamaları sırasında, Cumhuriyet Meydanında belediyemize ait ses düzeni aracında, 23 Nisan şarkıları çaldığı sırada, personelimizin ihtiyaç molası için aracın başında olmadığı sürede, henüz tespit edemediğimiz bir sebeple; siyasi müzikler çalınmıştır. Görevlilerin müdahalesi ile aracın elektrik sistemi kapatılmış, ve müzik sonlandırılmıştır. Konu ile ilgili olarak ivedi bir şekilde sorumlu personeller ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Görevli personeller ilk ifadelerinde flash disk üzerinden çalınan müziklerin içinde, herhangi bir siyasi müziğin olmadığını, ifade etmişlerdir.                             
Şehzadeler Belediyesi kurulduğu günden buyana “herkesin belediyesi” olmak İçin çalışan, hizmetlerini bu ilke ile yapmaya çalışan bir belediyedir. Her ne sebeple olursa olsun, resmî bir belediye aracından,  bir siyasi partinin, seçim müziğinin çalınması, asla kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Temel belediyecilik ilkelerimize ters düşen bu durumla ilgili vakit kaybetmeden soruşturma başlatılmıştır. 
Bu soruşturmanın sonucunda bu konu ile ilgili ihmali veya artniyeti olan kişiler hakettiği cezayı alacaktır.

Editör: TE Bilişim