Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! Manisa listede kaçıncı sırada? Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! Manisa listede kaçıncı sırada?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Habertürk’te gündemi değerlendirdi.

Özel, Cumhuriyet tarihinde bir ilk olacağını belirterek, “Manisa'da 1. parti olacağız. Buna İnandık hep birlikte inandık. Cumhuriyet tarihinde ilk kez olacak bu daha doğrusu çok partili dönemde ilk kez olacak. Ben 2009'dan beri Manisa'da oy istiyorum. El sıkıyorum. 2011'den beri milletvekiliyim. Ve Manisa'dan aldığımız heyecanı, Manisa'da duyduğumuzu sahadan aldığımız tansiyonu daha önce hiç almamıştık.  Bu kadar yüksek bir motivasyon, bu kadar yüksek bir yöneliş, bu kadar inançlı bir seçmenin bu kadar heyecanını açığa vurması bizim tarafta ilk kez oluyor. Ayrıca geçmişte Ak parti'nin MHP'nin seçmenlerinin de bir sessizliği, geçmişte laf söyletmeyenlerin susarak dinlediği, susanların mırıldanarak katıldığı bize eskiden mırıldananların açıktan bizimle birlikte isyan ettikleri bu şartlara önemli bir süreci yaşıyoruz. Bu sırf Manisa'da böyle değil.  Yani her yerde kendi ölçeğinde Erzurum'da farklı bugün mitingden gelen görüntüler inanılmaz. Türkiye'nin dört bir yanında Edirne'den Ardahan'a kadar.” dedi.

Programda Van mitingi hakkında da konuşan Özel, “Gönüllerin bizimle olduğu ama başarılı olamayacağımızı düşünerek seçmenin yönlenmeyeceği yerlerde adeta bunu telafi eden bir heyecanla seçmenin yönlendiğini görüyoruz. Ve büyük keyif alıyoruz bundan. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Anketler de öyle saha da öyle” şeklinde konuştu.

Editör: Ali Gözen