Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz ve (Malatya hariç) Doğu Anadolu Bölgelerinin, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sakarya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Çankırı ve İskenderun Körfezi çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği; yağışların Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, salı gününden itibaren düşecek. Yurdun batı kesimlerinden başlayarak sıcaklık düşüşüyle birlikte yer yer sağanak yağış ve şiddetli rüzgarlar da görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 24°. Yarın için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 18°. 29 Mart 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 14°. 30 Mart 2023 Perşembe Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 17°. 31 Mart 2023 Cuma Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 19°.

METEOROLOJİ'NİN MANİSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Manisa'da 1 Mayıs kareleri... Manisa'da 1 Mayıs kareleri...

Editör: Ali Gözen