Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya ve Manisa çevreleri dışında yurt genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Rize, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır'ın doğusu, Mardin, Bitlis, Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri Elazığ’ın doğu, Muş’un güney ve batı ilçelerinde kuvvetli, Hakkari çevreleri, Şırnak'ın doğusu ile zamanla Van'ın güneyinde çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in ç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların batı kesimler ile Doğu Karadeniz'de 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Yurdun doğu kesimlerinde güneyli, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Hafta sonu Manisa'da hava nasıl? 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa'da havanın parçalı bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kent genelinde hava sıcaklığının ise pazar günü hissedilir derecede artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, açık, sıcaklık 14°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 15°. 24 Mart 2024 Pazar Manisa hava durumu parçalı bulutlu, açık, sıcaklık 20°. 25 Mart 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 21°. 26 Mart 2024 Salı Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 19°.

Özel'den memleketi Manisa'da çok önemli açıklamalar Özel'den memleketi Manisa'da çok önemli açıklamalar

Editör: İclal Çiçek