Mesir saçımında Manisa'da hava nasıl olacak? Mesir saçımında Manisa'da hava nasıl olacak?

Yurdun büyük bir bölümünde sıcak hava etkisini sürdürüyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı, Sivas ve Kırıkkale hariç), Güneydoğu Anadolu (Siirt harçc) ile Muğla, Tokat, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğusu ve Mersin'in batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Manisa'da hafta sonu hava nasıl?

Mevsim normallerinin üzerinden seyreden hava sıcaklığı hafta sonu da etkisini sürdürecek. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa’da havanın bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Manisa’da cumartesi günü hava sıcaklığı 18 derece, Pazar ise 20 derece olacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 18°. Yarın için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 18°. 11 Şubat 2024 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 20°. 12 Şubat 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 19°. 13 Şubat 2024 Salı Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 17°.

Editör: Ali Gözen