Manisa'da şok baskın! Evlerini zehir serasına çevirmişler Manisa'da şok baskın! Evlerini zehir serasına çevirmişler

Vehbi Sarıhan
MANİSA (İHA) -
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Karacaali Mahallesindeki ilkokulun bir süre önce yapılan incelemesinde depreme dayanıksız çıkması ve eğitim-öğretime uygun olmaması nedeniyle alınan yıkım kararı uygulandı. Yıkımı yapılan Karacaali İlkokulunun yeni binasının inşaatına ise 15 gün sonra başlanacağını kaydeden Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak yıkımı yapılan alanda incelemelerde bulundu.

Yıkılan Karacaali İlkokulunun yeni binasına kısa sürede kavuşması için çalışmaların başlayacağını anlatan Yıldırak, "İhalesi tamamlanan yeni okul binasının inşaatına 15 gün içerisinde başlanacak ve okulumuz en kısa sürede tamamlanacaktır. Yeni okul binamızın yapımında emeği bulunan başta Manisa Valiliği olmak üzere milletvekillerimize, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah devletimize zeval vermesin. Yeni okulumuz köyümüze ve ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Karacaali İlkokulunun yeni binasının 4 sınıflı olacağı ve inşaat tamamlanana kadar öğrencilerin Karacaali Ortaokulunda eğitim-öğretimlerine devam edeceği öğrenildi.

Editör: İclal Çiçek