Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan ve 2 milyon 715 bin TL kıymet biçilen bir tarla, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Evronos Mahallesi Küçük Evronos Mevkii’nde yer alan tarla, Manisa İcra Dairesi'nin 2024/184 TLMT sayılı dosyası kapsamında açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

1.357,57 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz için ilk artırma 6 Ağustos 2025 tarihinde başlayacak ve 13 Ağustos 2025'te sona erecek.

Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu?
İçeriği Görüntüle

İlk ihalede satış gerçekleşmezse, ikinci artırma 9 Eylül 2025 – 16 Eylül 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Taşınmazın tapu kaydında mevcut şerhler korunmakla birlikte, Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından yapılan arşiv araştırmasında söz konusu parsele ait imar dosyasına ulaşılamadığı belirtildi.

Satışa konu taşınmazın ayrıntılı görselleri ve ihale şartlarına, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2024/184 TLMT dosya numarası ile erişim sağlanabiliyor.