Haber: Ahmet Ünsal

Manisa’da hayatın normalleşmeye dönüşmesiyle birlikte İzmirli baba-oğul Abdullah ve Kaan Batur Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi'nde mağaza açılışı öncesinde mankenler Nermin Şahbaz,Sudenaz Gümüş,Senanur Omaç,Buse Torcanlı ve Yağmur Şenyoğurtçu’nun üzerlerinde taşıdığı gelinlikler sokak defilesini izlemeye gelen gelin adayı genç kızları heyecanlandırdı.
Defile nedeniyle Belediye caddesi bir saat süresince trafiğe kapandı. Bazı araç sürücüleri ise caddenin kapalı olduğunu son anda fark etmeleri üzerine araçlarının kontaklarını kapatarak büyük defileyi araçlarının içerisinde izlediler.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kavas, CHP Şehzadeler ilçe başkanı Hakan Gürtunca, MHP Şehzadeler ilçe Başkanı Şener Özten ve çok sayıda vatandaş katıldı.
   
Açılış öncesinde konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter,  “Tüm ülke genelinde olduğu gibi esnafımız bir buçuk yıldır Covid-19 virüsünün ve yasaklar dolayısıyla iş yerlerini açamaz olmuştu. Hatta bir çok esnafımızda iş yerlerini zorunlu olarak tamamen kapatmak zorunda kaldı.Vakaların aşağıya doğru pik yapması üzerine ülkede hayat normalleşme sürecine girmesiyle birlikte esnafımızda kıpırdama baş gösterdi. Ancak yaz ayının ortalarına doğru geldiğimizde ise Manisa’daki nüfus hareketliliği sahil kesimlere kayıyor. Esnafımız bu kez de müşteri bulamama olayı ile karşı karşıya kalacak. Temennimiz Eylül ortalarında sahillerden eve dönüşte salgın vakalarının yeniden pik yapmaması ve iş yerlerin yeniden yasak çerçevesinde kapanmasıdır” dedi.

Pandeminin sona ermesiyle birlikte Manisa’da yeni bir iş yeri açan baba oğul Abdullah ve Kaan Batur ise  “Manisa günden güne büyümekle birlikte sanayi şehri olması dolayısıyla nüfus yoğunluğu çok yüksek olan illerden birisi. Bizim amacımız Manisalı genç kızlarımızı Avrupa’nın birçok ülkesine ihraç ettiğimiz yeni gelinlik tasarımızla buluşturmak” ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilişim