Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Yapılan basın açıklamasının ardından İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir “Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere  bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan  inancımız tamdır” dedi. 
“Genel Başkanımızın yanındayız” 
 İYİ Partili İksir “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in söylediği her sözün arkasındayız. Yola çıktığımız daha ilk günden beri başımızı kimselere  bir kere olsun eğdirmeyen İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'e olan  inancımız tamdır. Geldiğimiz noktada, İYİ Parti bir kıskaca alınmış; bir dayatmaya, mecbur bırakılmış; tıpkı yıllardır, Türk Milleti’ne yapıldığı gibi, ölüm ve sıtma arasında, bir tercihe zorlanmıştır. Ve elbette, buna boyun eğmeyecektir.İYİ parti olarak hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. İlk günden beri sokakta isimleri en fazla zikredilen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu göreve çağırarak tarihi bir görev üstlendik. Anlaşılan o ki 6’lı masada şahsi hırslar, Türkiye’ye tercih edilmiştir. 
“Ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız!”
Başkan İksir sözlerinin sonunda şunları söyledi; “ Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını heba edemeyiz. O yüzden milletimizin sesine kulak vererek dimdik duracağız. Genel başkanımızın dediği gibi “Ya; ışıl ışıl bir güneşin altında dimdik duracağız; ya da uzayan gölgelerde kaybolacağız! Ya; şanlı bir mücadelede, milyonlarla yürüyeceğiz; ya da trajik bir hikâyede, figüranlık yapacağız! ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız!”

Editör: Murat Yalçın