Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine uygulanan karartma hakkında bir video yayınladı. Yurttaşlara SMS göndermesi BTK tarafından engellenen  Kemal Kılıçdaroğlu,  “Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor” dedi.

“KORKAK ADAM” DEYİP ERDOĞAN’A YÜKLENDİ: “SEÇİME Mİ GİRMEYEYİM?”

Seçimdeki rakibi AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Korkak adam” diyen Kılıçdaroğlu, “Soruyorum Erdoğan: Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin?” dedi.

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı:

İL BAŞKANINDAN "CHP ADAYLARINDA BİRLEŞİN" ÇAĞRISI İL BAŞKANINDAN "CHP ADAYLARINDA BİRLEŞİN" ÇAĞRISI

“Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV ile ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar. Ayrıca mobil ekranlarımızı yasaklamalar. Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım. Soruyorum Erdoğan: Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçi yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor. Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam!”

Editör: Ali Gözen