Haber: Ahmet ÜNSAL

Manisa’nıın seçkin aile topluluklarının katılım gösterdiği Ahsen İzci-Şirzat Kaya çiftinin nikah şahitliklerini Akın İzci, Mübeccel Kafkaslı, Melahat Uz, Bükre Kumbarıcı, Yakup Bekgöz, Atilla Bayrakdar, Funda-Seyfittin Mert çifti üstlendi.

ANNELERİN MUTLULUĞUNA DİYECEK YOKTU

Anneler Muhsine İzci ve Nure Kaya’da evlatlarının bu mutlu gününde biran olsun yanlarından ayrılmadıkları gibi nikaha gelen tüm davetlilerle yakından ilgilendiler.

Üzümde tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı Üzümde tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı

Ahsen İzci-Şirzat Kaya çifti kendi seçtikleri nostalji şarkılar eşliğinde nikah danslarını yaparken onların bu mutluluğunu nikahlarına katılanlar alkışları ile desteklediler.

Ahsen İzci-Şirzat Kaya çifti nikah pastasını alkışlar eşliğinde kesti.Manisa yöresi oyunlarıyla başlayan gece Mardin yöresi oyunlarıyla coşkuyu zirve taşıdı.

AHSEN-ŞİRZAT ÇİFTİNDEN TEŞEKKÜR

Ahsen İzci-Şirzat Kaya çifti aile arasında verilen düğün yemeği ardından yaşamlarının ikinci baharındaki nikahlarına gelenlere teşekkürler ederek; “Gerek Manisa’dan gerekse Türkiye’nin birçok yerinden gelen tüm dostlarımıza şükranlarımızı iletiyoruz.Onların katılımı bizlerin mutluluğunu bir kat daha arttırmıştır” dediler.

Editör: Murat Yalçın