Hırsızın rahat tavırları kameralara yansırken, mahalle sakinleri bu tür hırsızlık olaylarının son günlerde artış gösterdiğini belirttiler. 

Olay, Kurtuluş Mahallesi Zafer Caddesi üzerindeki Şentürk Vizyon evlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde apartman etrafında bir süre dolaşarak keşif yapan kimliği belirsiz şahıs, apartmanın giriş kapısının yanında park halinde olan bir bisikleti gözüne kestirdi. Çalmaya karar verdiği bisikletin başında bir süre bekleyen hırsız, daha sonra bisiklete binerek olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. O anlar ise an bean güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsız rahat tavırlarıyla "Pes" dedirtirken, mahalle sakinleri "kapı önlerindeki ayakkabıların çalınması olayları son zamanlarda çok sık yaşanmaya başladı. Ara ara da çocukların bisikletlerinin çalınma haberlerini duyuyoruz" ifadelerini kullandılar. 

Bisikleti çalınan küçük çocuk durumu ailesine bildirmesinin ardından güvenlik kameralarını inceleyen aile fertleri hırsızlık olayını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Başkan Özalper’den CHP’ye üyelik çağrısı Başkan Özalper’den CHP’ye üyelik çağrısı

Editör: Ali Gözen