Manisa'da 1 Mayıs kareleri... Manisa'da 1 Mayıs kareleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yurdun batı ve kuzey kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık, İzmir, Muğla, Aydın ve Balıkesir'in kıyı ilçelerinin akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile kuzey ve iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere pus, yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Muğla, Aydın ve Balıkesir'in kıyı ilçeleri akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere iç kesimlerde pus, yer yer sis bekleniyor.

 Yağışlı hava geliyor

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa'da havanın sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Kent genelinde cumartesi-pazar hava sıcaklığı 19 dece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu çok bulutlu, sıcaklık 20°. Yarın için Manisa hava durumu Sağanak Yağışlı, sıcaklık 19°. 3 Mart 2024 Pazar Manisa hava durumu sağanak yağışlı, sıcaklık 19°. 4 Mart 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 20°. 5 Mart  2024 Salı Manisa hava durumu sağanak yağışlı, sıcaklık 14°.

Editör: İclal Çiçek