Behzat Akcan
MANİSA (İHA) -

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla sosyal aktivite alanlarının oluşturulması amacıyla Salihli’de de yürütülen faaliyetler aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatı doğrultusunda Kemerdamları İlkokulu ile Poyrazdamları, Keli ve Yeşilyurt Mahallelerine halı yapılacağı duyuruldu.

Yapılacak olan halı sahaların müjdesini Salihli ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun verdiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, “Salihli’de gelecek nesillerin sporla iç içe yetişmesi ve eğitimde başarılı olmaları için yapılan yatırımlara, yenileri eklenmeye devam ediyor. Poyrazdamları, Kemerdamları, Keli ve Yeşilyurt Mahallelerine yapılacak olan halı sahalarımız gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Dinç, “Spor yatırımlarının Salihli’ye kazandırılmasında katkısı bulunan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na gençlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 

Çalışmalar tamamladı... İlçedeki Gölmarmara-Akhisar bağlantı yoluna yeni çehre Çalışmalar tamamladı... İlçedeki Gölmarmara-Akhisar bağlantı yoluna yeni çehre

Editör: Ali Gözen