İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

Yerel seçim için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Şırnak’ta düzenlenen mitingine katıldı.

Erdoğan mitingde yaptığı konuşmada, “Bu bölgenin tamamıyla bizim ve ülkemizin bağını koparmaya çalıştılar. Şırnaksız, Mardinsiz, Diyarbakırsız bir Türkiye olmaz.” dedi.

Geçmişte yaşanan olumsuzlukların bu gerçeği değiştirmeyeceğini söyleyen Erdoğan, “Bölücü terör örgütü, tek parti faşizmiyle bu topraklarda kurulmak istenen zulüm düzeninin sürmesi için ülkemizin başına bela edilen bir araçtır. Devletin hataları elbette olmuştur ama bölücü örgüt aleni bir ihanetin maşalığını yapmıştır.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 21 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimiyle biz işte bu sinsi oyunu bozduk.” dedi.

“EMPERYALİSTLER VE MAŞALARINA MESAFE KOYUYORUZ”

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerindeki terör operasyonlarıyla Türkiye’nin terör örgütleri ile arasına set kurduğunu söyleyen Erdoğan, “Emperyalistler ve maşalarına mesafe koyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin önünün de ufkunun da açık olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin satın alma paritesinde dünyada 11’inci sırada olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingde yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

"Yavuz’un emaneti Şırnak insanıyla bugün yine bir başka güzel. Birlik ve beraberlik ruhumuzun nabzının attığı bu şehri, biz Allah için seviyoruz. Şırnak’ın bize olan muhabbetini biliyoruz.

Yakın uzak coğrafyamızda durum hiç iç açıcı değil. Her an başlarına bir şey gelme endişesiyle yaşamak, iftarını açacak bir lokma bulabilme umuduyla koşturmak zorunda kalan insanların Allah yardımcısı olsun.

"GAYELERİ ÜLKEYİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEK"

Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı, eleştirdiklerinin yerine daha iyisini koymak değil. Bunların gayesi ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık günlerine döndürmek. Türkiye için en küçük bir hayalleri olmayanların heybesindeki tek malzeme budur. Bizim ise bu millet için çok büyük hayallerimiz var. Önce 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık. Şimdi de Türkiye Yüzyılı’yla ülkenin geleceğini inşa etmenin mücadelesini veriyoruz. Biz sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.

Editör: İclal Çiçek