CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, dernek binası önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada CHP’nin Belediye başkan adayı olduğunu ama asıl Yunusemre ittifakının adayı olduğunu kaydetti. Hangi partiye oy verirse versin bütün yurttaşlara saygı duyduklarını söyleyen Balaban, “Yıllarca bir arada bulunan Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği’nin bir talebini yerine getirmek için buradayız. Onlara verdiğimiz bir sözü yerine getirmek için buradayız. Onlarla sürekli toplantılar yapıyoruz. Siyasilere “biz şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyoruz, biz de belediye yönetimlerinde söz sahibi olmak istiyoruz” dediler. Biz o verdiğimiz sözü yerine getirmek için buraya geldik. Kim olursa olsun ama içimizden biri belediyelerde yer alsın dediler.  Biz o sese kayıtsız kalmadık. Onlar Haydar Başkanımızı önerdiler, bizde Haydar Başkanımızı başımızın tacı yapıyoruz” dedi. 

Özgür Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Türkiye’deki 272 Euro’luk emekli maaşının Almanca'ya tercümesi yok" Özgür Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Türkiye’deki 272 Euro’luk emekli maaşının Almanca'ya tercümesi yok"

Yunusemre Belediyesini kazandıkları takdirde belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini vurgulayan Balaban, halkın iktidarını kuru kuru değil altını da doldurarak yapacaklarını belirtti, her mahallede halk meclisleri, mahalle meclisleri kuracaklarını ifade etti. Balaban, “Muhtarlarla birlikte kurulacak olan halk meclislerine belediye başkanı her zaman gelecek, toplantılar yapılacak, halka açık olacak. O mahallenin sorunlarını tartışacağız, sorunları birlikte çözeceğiz. Semih başkan ve Haydar Başkan bu sorunları çözüp yerine getirecek. Halkımız doğrudan söz sahibi olacak” diye konuştu.

İZCİ YUNUSEMRE'DE HEMŞERİ DERNEKLERİNİN TEMSİL EDECEK 

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci, Semih Balaban’ı ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek sivil toplum örgütleri olarak seçimlerin demokratik bir ortamda şölen havasında gerçekleşmesi temennisinde bulundu.. Malatyalılar olarak Manisa’daki hemşeri dernekleri içinde de yer aldıklarını belirten İzci, hemşeri derneklerinin temsili noktasında Semih Balaban’ın teklif ettiği meclis üye adaylığını kabul ettiğini açıkladı.

Editör: İclal Çiçek