Özgür Özel: Manisa'yı ayağa kaldırmanın yolu geçmişte olan biten her şeyi geride bırakmaktır Özgür Özel: Manisa'yı ayağa kaldırmanın yolu geçmişte olan biten her şeyi geride bırakmaktır

CHP'li Balaban, Maski İkiz Kuleler'de düzenlediği Proje Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Büyükşehir'de, Şehzadeler'de, Yunusemre'de halkın belediyesini kurmak istediklerinin altını çizerek, “AK Parti’nin yaptığı gibi hiçbir şantajla işimizi olmayacak. Bize oy versin vermesin DEM Partili olsun, MHP’li olsun, AK Partili olsun herkesin belediye başkanı olacağız. Hangi partiye oy verirse versin bütün yurttaşlarımız başımızın tacıdır. Adalete dayalı bir yerel yönetim anlayışıyla yönetilmesi için belediyeyi istiyoruz. 

“YENİDEN REFAH PARTİSİ ONURLU MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEK” 
Yeniden Refah Partisi adayının çekilmesi Yeniden Refah Partililerimizle yakından uzaktan bir alakası yoktur. Onurlu mücadelelerini sürdürecekler. Bütün yurttaşlarımıza saygı duyuyoruz. Hiçbirimizin gizli hesapları, gizli ajandaları yok. Tek bir derdimiz var toplumsal mücadele, halkın belediyesidir. Projelerimizin hepsi halkımızın refahı için gerçekçi projelerdir. Gerek büyükşehirde, gerek Yunusemre’de, gerekse Şehzadeler’de halkın belediyesini kurmak istiyoruz” dedi.

Editör: Murat Yalçın