Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Manisa’da gerçekleştirdiği miting nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Erdoğan miting alanına gelirken ve miting sonrası yaptığı ziyaretler nedeniyle bazı cadde ve sokaklar önlem amaçlı trafiğe kapandı. Miting nedeniyle ilçelerden merkez akan araçlar da trafiğin artmasına neden oldu. 
Bu durum CHP İl Başkanı Semih Balaban’ın tepkisini çekti. Balaban şu açıklamayı yaptı:   “Cumhurbaşkanı Manisa'ya geliyor, Manisa'da sabah 9.00 'dan gece 22.00 'ye dek yaşam felç oluyor. Gece 21.30 'da Laleli bölgesinde 35 dakikada 2 km yol gidemedim. İzmir _ Bursa sürat yolu , Saruhan otel kavşağı, Uncubozköy kavşağı, Laleli, Lale meydanı kavşağı, Akmescit civarı trafik anlamında felç resmen işkence, neymiş Cumhurbaşkanı bir otelde konuk olmuş, konukta olabilir konaklayabilir ama bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir güvenlik önlemi anlamak mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak bu uygulamaları, hiçbir liderin yapmadığı bu yaklaşımı kabul etmem mümkün değil. Halka her türlü eziyeti çektiren bu anlayışı kınıyorum, bizlerin böyle bir yaklaşıma layık olmadığımızı belirtiyorum, bu saltanat ve saçmalığın ilk seçimlerle birlikte Türkiye 'nin gündemine bir daha gelmemek üzere tarihin çöp sepetine gideceğine yürekten inanıyorum.” 

Öğrenciler velilerini ikna etti kan bağışına yoğun ilgi oldu Öğrenciler velilerini ikna etti kan bağışına yoğun ilgi oldu


 

Editör: TE Bilişim