Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Kaynak Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. Mehmet Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile partililer eşlik etti. Mehmet Çerçi, ilk olarak Şeyh Fenari Camii’nde teravih namazını kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla selamlaşan Çerçi, mahallede esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların kendisine yönelttiği sorulara tek tek cevap vererek önümüzdeki süreçte yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var" Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var"

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZDEN YANA”

Ziyaretlerde Kaynak Mahallesine yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak Türkiye’de örnek projelere imza attıklarını ifade etti. “Geçtiğimiz 10 yıllık süreçte ilçemizde Türkiye’ye örnek olacak önemli projelere imza attık” diyen Mehmet Çerçi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hiçbir mahallemize ayrım yapmadan hizmet götürdük. Bunlardan bir tanesi de Kaynak mahallemiz. İki dönem boyunca Kaynak mahallemizdeki park ve bahçelerin bakımlarını gerçekleştirirken, çocuklarımız için 3 takım yeni oyun grubu yerleştirdik. 1 adet yeni oyun parkı ve 1 takım mini basket sahası yaptık. Sosyal belediyecilik anlamında ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, kömür yardımında bulunurken, öğrencilerimize kırtasiye ve okul forması desteğinde bulunduk. Her zaman gücümüz millet, hedefimiz hizmet düşüncesiyle hareket ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımızın teveccühünün bizim yanımızda olduğunu gördük. Halkımızın desteği ve duasıyla önümüzdeki dönemde de vizyon projelerimize devam edeceğiz.”

UNLU MAMÜL ÜRETİCİLERİNİN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Çerçi, Kaynak Mahallesi ziyaretinde son olarak Manisa Unlu Mamüller ve Gıda Üreticileri Derneği Başkanı İhsan Yünden ve dernek üyeleriyle biraraya geldi. Ziyarette Dernek Başkanı Yünden, Yunusemre’nin gastronomi ilçesi olması ve geniş üretim tesisleri kurulması konusunda talepte bulunarak, Çerçi’ye önümüzdeki yerel seçimlerde desteklerinin tam olduğunu dile getirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gıda üreticileriyle her zaman yakın temasta olduklarını dile getirerek, kendisine destek verecek olan üreticilere teşekkürlerini iletti. 

 

Editör: İclal Çiçek