İzmir ve çevresinde günlerdir devam eden orman yangınları büyük bir yıkıma yol açtı. Yangınlardan etkilenen alanlarda ormanlar, köyler, tarım arazileri ve birçok vatandaşın evi ciddi hasar gördü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hem üzüntüsünü dile getirdi hem de dayanışma kampanyası başlatacaklarını duyurdu.

Dr. Tugay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Günlerdir mücadele ettiğimiz yangınlarda ormanlarımız, köylerimiz, yüzlerce vatandaşımızın evi, tarım ve üretim alanlarımız maalesef yandı, ciddi zarar gördü.
Çok üzgünüz; ancak tüm yaraları sarmak ve bu zor günleri aşmak zorundayız. Dayanışma için en kısa zamanda bir kampanya başlatacağız. Şu anda izin için gerekli başvuruları yapıyoruz. Bu süreçte tüm yurttaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Halkımızın desteğiyle yaralarımızı birlikte saracağımıza tüm kalbimle inanıyorum.”

Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Konak: Şehitlerimizin acısı gündemimiz, Edirne’ye yatırım şart
Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Konak: Şehitlerimizin acısı gündemimiz, Edirne’ye yatırım şart
İçeriği Görüntüle