Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Türkiye tek yürek oldu, depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Manisa’da da sivil toplum kuruluşları, esnaflar yardım kampanyaları düzenleyerek karınca kararınca destek oluyor.  Yunusemre ilçesinde Şehzade isimli kıraathanesi bulunan Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, yardım kampanyası düzenledi. Bir günlük kahveden elde ettiği geliri deprem bölgesindeki depremzedeler için bağışlayacak. Vatandaşlarda depremzedeler için düzenlenen bu kampanyaya destek verdi.

61 yaşında liseye başladı, 65 yaşında üniversite sınavlarına girdi 61 yaşında liseye başladı, 65 yaşında üniversite sınavlarına girdi

Başkan Mehmet Çetin, “Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem 10 ilimizi etkilese de ülkemizi derinden sarstı. Gün dayanışma günüdür ülke olarak depremzedelere yardım ediyoruz. Bizde kahve olarak bir günlük gelirimizi depremzedelere bağışlamaya karar verdik. Depremden sonra da birkaç kahveci esnafımız da böyle bir çalışma gerçekleştirmişti. Kahveci esnaflarımızı destek olmaya davet ediyoruz. Depremzedelere destek olan katkı sağlayan herkese odamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim