Manisa’nın bulunduğu konumdan çok daha iyi bir yerde olması gerektiğini söyleyen Başkan İksir, “ 15 senedir şehrimizin birçok ilçesini Cumhur ittifakının belediyeleri yönetiyor. Şehrimizin durumu ortada. 15 senedir Manisa’ya ne kazandırdınız?” dedi.

“MANİSA SORUNLAR ŞEHRİ OLDU” 

Başkan İksir Manisa’nın hak ettiği hizmeti alamadığını ve gelişmek yerine sorunlar şehri haline geldiğini söyleyerek, “ 15 senedir Büyükşehir Belediyesi MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün elinde. 15 senede Manisa’da Türkiye’nin her alanda en iyi şehirlerinden biri olması gerekirken bugün vatandaşımızı sorunlar şehrinde yaşamaya mahkum ettiler. Önce yıllardır çözülemeyen imar sorunu, daha sonra Manisalının en büyük çilesi haline gelen trafik, ulaşım ve park yeri sorunu ve hemşehrilerimize zorla dayatılan kartlı sayaç ve su fiyatlarının yüksekliği hemşehrilerimizin başlıca sorunlarından. 15 senedir şehri yöneten bir belediye başkanı bu sorunları çözmek yerine daha çok büyütüyorsa artık gitme zamanı gelmiştir. Manisa artık denenmişe de ,  hayali proje sunanlara da mecbur değil. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gürhan Özcan liyakatli ve ayağı yere basan projeleri ile Manisalıyı bu dertlerden kurtaracak tek isimdir” dedi. 

“ŞEHZADELER KASABA GİBİ KALDI” 

Yaptığı açıklamada merkez ilçelerin kötü yönetildiği için gelişemediğini söyleyen İYİ Partili İksir, özellikle Şehzadeler İlçesinin ileri gideceği yere geriye gittiğini söyleyerek, “ 2012 yılında çıkan Büyükşehir yasası ile birlikte oluşturulan merkez iki ilçeden birisi olan Şehzadeler ilçemiz günümüze gelindiğinde maalesef 10 yıllık kötü yönetim sayesinde kasaba gibi kalmış durumda. Her alanda eksikleri ile ön planda olan Şehzadeler için artık değişim şart. Tarımın ve turizmin merkezi haline gelmiş olması gereken Şehzadeler ilçemiz maalesef bugün potansiyelinin çok altında kalmıştır. İYİ Belediyecilik ile Şehzadeleri ayağa kaldırmak ve potansiyeline ulaştırmak bizim en büyük hedeflerimizden birisidir. Şehzadeler Belediye Başkan Adayımız Ahmet Karadağ hemşehrilerimizden aldığı yetki ve teveccüh ile Şehzadelere hak ettiği değeri kazandıracaktır” dedi.

Turgutluspor - Batman Petrolspor maçı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı Turgutluspor - Batman Petrolspor maçı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı

“YUNUSEMRE’YE VERİLEN SÖZLERİN NEREDEYSE HİÇBİRİ TUTULMADI”

Sözlerinin sonunda, Yunusemre İlçesinin Manisa’nın en büyük ilçesi olduğunu ve Manisa’nın cazibe noktası olması gerektiğine vurgu yapan Başkan İksir şunları söyledi, “ Bugün baktığımızda Manisa’nın en büyük ilçesi Yunusemre fakat 10 yıldır Yunusemre belediyesini yöneten AK Parti ve Belediye Başkanı Mehmet Çerçi beyefendi bugüne kadar verdikleri vaatlerin sadece ufak bir kısmını yerine getirmiş durumdalar. Yunusemre birçok ilden daha fazla nüfusa ve bütçeye sahip olmasına rağmen  altyapı sorunları olan, gereken sosyal ve kültürel gelişimini tamamlayamamış, kırsal ve yoksul mahallelere gereken hizmeti yapamamış bir belediye konumunda. Yunusemre’ye İYİ Belediyecilik geldiğinde Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Tufan Akan projeleri ve ekibiyle Yunusemre’yi adı ve konuma yakışır bir ilçe haline getirecek”

Editör: İclal Çiçek