Gürültü yapmayın' diye uyardığı için vurulmuş, o anlar kamerada Gürültü yapmayın' diye uyardığı için vurulmuş, o anlar kamerada

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarını değerlendirdi.
Özel, "Muhalefetle tartışmayız. Muhalefete muhalefet yapmayız. Bütün muhalefete, İYİ Parti’ye ve İYİ Parti’nin üyesi iyi insanlara şunu söylüyorum: Hacıbektaş'tan Türkiye'deki herkese barış ilan ediyoruz" dedi.
"MUHALEFETLE TARTIŞMAYIZ"
Özel, açıklamasında şunları söyledi:
“Buradan sürekli siyasette bir gerilim bekleyenlere… Ve CHP, muhalefetle kavga etsin isteyenlere şunu söyleyeceğim: Bizim anlayışımızda muhalefet iktidara karşı yapılır. Muhalefetle tartışmayız. Muhalefete muhalefet yapmayız. Ve buradan, barışın başkentinden bütün muhalefete, İYİ Parti’ye ve İYİ Parti’nin üyesi iyi insanlara şunu söylüyorum: Hacıbektaş'tan Türkiye'deki herkese barış ilan ediyoruz.”
AKŞENER NE DEMİŞTİ
Yerel seçimlere müstakil girme kararının ardından son günlerde istifaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti'den dikkat çeken açıklama gelmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım” demişti.
 

Editör: Murat Yalçın