Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi

Deva Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten Emrah Ünlü, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı desteklemek için adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. İyi Parti’den servis edilen haberde, Emrah Ünlü’nün partisinden istifa ettiği, İYİ Parti’nin adayı Ahmet Karadağ’ı destekleyeceği vurgulandı. 
Söz konusu haberde Emrah Ünlü’nün açıklamasında şu ifadeleri kullandığı yazıldı: “Kalkınma yerelden başlar anlayışını kendimize ilke edinerek, Manisamıza faydalı olma arzusuyla, Deva Partisi saflarında yürüttüğüm siyasi hayatımı, partiden ve şahsıma tevdi edilen Deva Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adaylığımdan çekilerek bugün itibariyle sonlandırıyorum. İlçe başkanlığım ve Şehzadeler Belediye Başkanlığı Adaylığım sürecinde her daim bir ve beraber olduğum yol arkadaşlarımla birlikte, şehrimizin içine düştüğü hizmetsizlik çıkmazının tek bir aday etrafında toplanarak sona erdirilebileceğini düşünüyoruz. Bu kararı almamızda hiçbir koltuk, menfaat veya çıkar peşinde olmadığımızın bilinmesini ayrıca sözlerimin yazılı olarak kayıtlara geçmesini istiyorum. 
Tek önceliğin Şehzadeler olduğunu açıkça ilan ederek, şehrimizin çocuğu, Şehzadeler’in öz evladı, İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı destekleyeceğimizi duyuruyoruz.  Bu destek ve birliktelik yıllardır adım adım geriye götürülen Şehzadeler’in kötü yönetilişine karşı dur diyebilenlerin ortak sesi ve şehrimizin uyanışının işareti olacaktır. Partiler üstü bir birleşme ve kararlılıkla “Bizim Ahmet” Ahmet Karadağ’ın her kesimi kucaklayacağından ve Şehzadeler için aranan kan olduğundan eminiz. Bu minvalde; Şehzadeler’den başlayarak yaşadığımız kötü günlere dur diyebilmek isteyenleri, mutlu ve huzurlu bir şehrin inşaasında bende varım diyen herkesi Şehzadeler Belediyesi’ni kazanabilecek aday, Ahmet Karadağ’ın yanında olmaya davet ediyorum.“  ifadeleri yer aldı. 
CANSIN TUNÇDİREK: "EMRAH ÜNLÜ'NÜN ADAY OLMAYA YETERLİLİĞİ YOK"
İyi Parti’den servis edilen habere 2 saat sonra Deva Partisi’nden İl Başkanı Cansın Tunçdirek’in açıklaması servis edildi. Tunçdirek şunları söyledi: “Emrah Ünlü'nün Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olması için Demokrasi ve Atılım Partisi Manisa İl Başkanlığı olarak kendisinin hazırladığı belgeler ile süresinde başvuruda bulunduk. Ancak Seçim Kurulu tarafından ‘yasaklanmış hakların geri verilmesi’ ile ilgili belgeyi kesinleşmiş cezai hükmü nedeni ile şahsın kendisinin getirememesi sebebiyle, adaylığı seçim kurulu tarafından kabul edilmedi. Ayrıca böyle bir cezai hükmü olduğu noktasında sürecin başından itibaren bizi bilgilendirmedi. Şahsın kendisinin adaylıktan çekilmesi konusunda kamuoyu ile paylaştığı açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Emrah Ünlü’nün kamuoyunda yaptığı açıklamada iddia ettiği gibi Deva Partisi olarak, Manisa ve ilçelerinde geçirmekte olduğumuz seçim süreci ile ilgili kurumsal manada herhangi bir iş birliğimiz söz konusu değildir. Deva Partimizin Şehzadeler Belediye Başkan adayını bu hafta içinde kamuoyunda paylaşacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.” 


 

Editör: Murat Yalçın