95 yıl önce 1928 yılında kurulan ve ülkemiz genelindeki şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği, ülkemizin derinden etkileyen 77,7 ve 76 şiddetindeki depremlerin ardından bölge insanlarının dertlerine derman olabilmek için yardım göndermeye devam ediyor.

61 yaşında liseye başladı, 65 yaşında üniversite sınavlarına girdi 61 yaşında liseye başladı, 65 yaşında üniversite sınavlarına girdi

Şua ana kadar genel merkez ve 130 şube olarak 6 tır yardım gönderdiklerini açıklayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ilde etkili olana deprem sonrasında Türkiye Yardım Sevenler Derneği olarak genel merkez ve 130 şubemiz ile birlikte her türlü ihtiyaç malzemesi ile donatılan tırlarımız Adıyaman, Malatya ve Antakya-Serinyol 8. Komando Tugayına güvenle ulaşmıştır. Acılarımızın sarılması aşamasında Türkiye Yardım Sevenler Derneği ailesi olarak bölgede kalıcı yardımlarımızı devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim