Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi

Adem Çakır
MANİSA (İHA)

Selendi İlçe Müftülüğü tarafından ilçedeki lise öğrencilerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi. Özel bir mekânda verilen iftar yemeği sonrası konuşan İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, "Bugün gençlerle bir aradayız. Gençler bizim geleceğimiz, onlarla birlikte sohbet etme imkanı bulduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri kırmayıp, davetimize katıldılar." dedi.

İftar programında Hz. Muhammed’in (SAV) hayatından kesitler anlatılırken, ahlakın; güvenilirliği, fedakârlığı ve haksızlık karşısında durmayı gerektirdiğini belirten İlçe Müftüsü Bozkurt, gençlerin doğru arkadaş seçimine yönelmeleri ve Kur’an-ı Kerim’i hayatlarının merkezine almaları gerektiğini söyledi. Müftü Bozkurt, İslam gençliğinin peygamberin izinden gitmeyi ödev kabul etmesinin ve ibadetlerini aksatmadan yaşamasının önemini de gençlere anlattı. Gençlerin anne, baba sevgisini ve saygısına önem vermeleri gerektiğine değinen Müftü Bozkurt, konuşmasının ardından gençlerle birlikte teravih namazını kıldı.

Editör: Ali Gözen