Gerçekleştirilen organizasyona Şehzadeler kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram IŞIK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami GÖKÇE ve Şehzadeler'e bağlı okulların okul müdürleri ile ilçe genelindeki ortaokul ve ilkokullardan gelen öğrenciler turnuvaya katılım sağladı.

Turnuva pentago, küre, kulami, mangala, reversi, q-bitz ve equılıbrıo dallarında olmak üzere ortaokullarda 5 ilkokullarda 5 kategoride gerçekleştirildi.    

Çocukların dünyası oyundur şiarıyla gerçekleşen turnuvada depremde hayatını kaybeden depremzede halkımız ve depremzede çocuklar da unutulmadı. Bu oyunların depremden etkilenen çocukları için bir nebze de olsa moral kaynağı olacağı dile getirildi.

Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara tarafından verildi. Çaykara, ülkenin geçtiği bu zor zamanlarda bu etkinliklerin insanlara ve çocuklara büyük moral kaynağı olduğunu, çocukların tekrardan kendi oyun dünyalarına yöneldiğini söyledi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere bundan sonraki turnuvalarda başarılar diledi.

3 bin 384 öğrenci Salihli AAT’yi gezdi 3 bin 384 öğrenci Salihli AAT’yi gezdi

Editör: Murat Yalçın