Vehbi Sarıhan
MANİSA (İHA) -
Son maçında kendi evinde Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda Salihli Kemerdamları Spor ile karşılaşan Sarıgöl Belediyespor karşılaşmanın 24. dakikasında 5-0 galip durumdayken rakibinin sahadan çekilmesi üzerine karşılaşmayı da 5-0 önde tamamladı. 16'ncı maçını da galibiyetle tamamlayarak namağlup olarak şampiyon olan Sarıgöl Belediyespor şampiyonluğunu stadyuma gelen taraftarları ile birlikte kutladı. Her maçta takımlarını yalnız bırakmayan Dallas Tayfa taraftar grubunun üyeleri oyuncuları omuzlarına alarak stadyumda tur attı.

Maç sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da takım oyuncularını ve teknik ekibi kutladı. Sarıgöl Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akkoyun, "Mutlu sona ulaştık artık hedefimiz Manisa Süper Amatör Lig'de yeni başarılara imza atmaktır. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutlarım." dedi.

Manisa'da feci kaza! Otomobil elektrikli bisiklete çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti Manisa'da feci kaza! Otomobil elektrikli bisiklete çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti

Sarıgöl Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Akdeniz ise 16 maçta takımlarının yenilmediğini hatırlatarak, "Mutlu sonu birlikte göğüsledik. Şampiyonluk Sarıgöl'e hayırlı olsun." diye konuştu.

Editör: Ali Gözen