Halk Ekmek ve Kent lokantasından sonra Halk Mandırası geliyor Halk Ekmek ve Kent lokantasından sonra Halk Mandırası geliyor

CHP’nin aday tanıtım toplantısının yankıları sürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel memleketi Manisa’da partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına yoğun katılım olurken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel salona girişinde sevgi gösterileri ile karşılandı. Belediye başkan adayları da toplantıya eşleriyle birlikte katıldı.

“İTTİFAKI BİR CHP’Lİ YAPAMADI BİN CHP’Lİ YAPABİLİR” 
Seçimlerde ittifak olmamasına da değinen Özel şunları söyledi: “Bu bayrak inmeyecekse, bu vatan bölünmeyecekse bu müezzine de o Mehmetçiğe de hep beraber sahip çıkarsak bölünmeyecek. Yok öyle bedava milliyetçilik. Bir kamuflaj Erdoğan’a yakışacaksa Burak Erdoğan’a yakışsaydı da görseydik. 6 okundan biri milliyetçilik olan ve kendine olan güveni tam olan bir siyasi hareketiz. Şöyle bir oyun oynuyorlar, CHP’yi şeytanlaştırmaya, çalışıyorlar. Geçen seçimlerde ittifak vardı hep birlikte oy verdik. Bu seçimde de ittifak olsun diye her şeyi yaptık, ama saygı duyduğumuz ortaklarımız çeşitli gerekçelerle reddettiler. O gün bu oyları verenler yine burada Manisa’da. O gün kazananların hali ortada. Kendi arsalarına rant sağlıyorlar, çocuklarına turizm ruhsatı sağlıyorlar, Atatürk’e düşman ne kadar kurum varsa hulufe gibi dağıtıyorlar. Biz yine buradayız ve değiştirebiliriz. Bugün Manisa’yı Cengiz Ergün’ün şımarıklığından kurtaracak olan ittifakın adı Manisa ittifakıdır. Hep birlikte kuracağız. Bu ittifakı ilçelerde kuracaklar da burada. Bütün Manisalılarla bu ittifakı kurmak sizin göreviniz bunu sizden bekliyorum. Siz bir ittifak kuracaksınız. O ittifakın başkan adayları burada.”

“GİDİN FERDİ ZEYREK’İ SORUN, SÜTTE LEKE VAR ONDA YOK”
Konuşmasında Ferdi Zeyrek için övgü dolu sözler sarfeden Özel, şu ifadeleri kullandı: “Başkan adayları burada. Bu kuvvetli takımın Bir tane de kaptanı var. Babasının adı Tıraşçı Ahmet. Manisa'da dedelerimizin babalarımızın berberi. Son derece çalışkan, son derece namuslu. Kimseye minnet etmemiş, herkese faydalı olmuş bir ailesi var. Harika çocukları var, ikizleri var. Manisa Mimarlar Odası Başkanı iken AKP ile MHP Beyaz Fil’i AVM yapmak için anlaştılar. Alt katları AKP'li müteahhitlere, balkonları ise MHP'li kardeşlerimize peşkeş çekelim diye anlaştılar. Hepimizin boynu büküldü, enerjimiz düştü ama bir kişi ‘olmaz’ dedi.
Şehirdeki herkesi toparladı. Beyaz Fil Platformu’nu kurdu. Davaysa dava açtı, eylemse eylem yaptı. Gün oldu önünde yattı ama Beyaz Fil’i kurtardı. Bu kişi Ferdi Zeyrek kardeşimdir.
Manisa'yı gezsinler. En dış Mahallesi'ndeki kahvesinden ana caddesinde yürüyenlere kadar sorsunlar. Ferdi Zeyrek'i sorun. Bir alışverişinde hak yemişliği varsa, gönlünü kırdığı varsa, yaptığı bir işte kamuya zararı varsa, kendine bir faydası varsa Ferdi Zeyrek yarın aday değil. Ama göreceksiniz sütte leke var Ferdi'de leke yok.
Ömrü Cengiz Ergün'ün imar planında yaptığı haksızlıklarla mücadele ile geçti. Fakirlerden alıp zenginlere vermesini önlemek için yoksul ailelere destek vermekle geçti ömrü. Ömrü kent suçlarına direnmekle geçti. Bundan sonra ömrü Manisa'nın 17 ilçesinde Manisamız’da memleketine hizmetle geçecek. Ferdi Zeyrek kardeşimi sahneye davet ediyorum."
Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Ferdi Zeyrek, yaptığı konuşmada halkın parasını halk için harcayacaklarını ifade etti.
"Manisa hepimizin. Güçlü Manisa'yı hep birlikte inşa edeceğiz" diyerek sözlerine devam eden Ferdi Zeyrek, "Bana güvenen, bana inanan başta genel başkanımız Özgür Özel olmak üzere hiçbir büyüğümü, hiçbir yol arkadaşımı ve Manisalı hemşerilerimi mahcup etmeyeceğime söz veriyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Genel Başkan Özgür Özel, Ferdi Zeyrek 17 ilçe belediye başkan adayının elini havaya kaldırdı.

Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları
CHP’nin Manisa’daki mevcut 4 belediye başkanı Akhisar’da Besim Dutlulu, Alaşehir’de Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu’da Çetin Akın ve Saruhanlı’da Zeki Bilgin ile 31 Mart seçimlerine girme kararı alırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler’de Gülşah Zorbay, Yunusemre’de Semih Balaban, Soma’da Sercan Okur, Kula’da Hikmet Dönmez, Gördes’te İbrahim Büke, Gölmarmara’da Cem Aykan, Salihli’de Mazlum Nurlu, Ahmetli’de Fuat Mintaş, Köprübaşı’nda Fatih Taşlı, Sarıgöl’de Tahsin Akdeniz, Demirci’de Şerif Akmeşe, Kırkağaç’ta Üstün Dönmez, Selendi’de Cemil Kurt aday olarak gösterildi.

Editör: Murat Yalçın