Uğur Eser
AYDIN (İHA) -Türkiye'nin dört bir yanından gelen toplam 17 farklı ilden 180 güreşçi, kıyasıya mücadeleler için Kuşadası’nda buluştu. Aydın, Afyon, Çanakkale, Kütahya, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Bilecik, Isparta, Manisa, Antalya, Yalova, İzmir, Kırklareli, Denizli, Muğla ve Balıkesir'den gelen sporcular, minderde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi

Müsabakaların açılış seremonisi, Kuşadası Spor Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nun yaptığı açılış konuşması ile başladı. Müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyen Müdür Fillikçioğlu, genç güreşçileri izlemekten büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.
Ayrıca katılımcı takımlara ‘hoş geldin’ diyerek müsabakalarda başarılar dileyen Fillikçioğlu, güreş tutkunlarını Kuşadası Spor Salonu'na davet etti.

Editör: İclal Çiçek