Eşini defalarca bıçaklayan erkekten pes dedirten savunma: "Çok seviyordum" Eşini defalarca bıçaklayan erkekten pes dedirten savunma: "Çok seviyordum"

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, şu açıklamayı yaptı: Son günlerde biz siyasi üslup ve saygımızı korudukça, Millet İttifakı’nın Manisa’daki temsilcileri gece uyurken gördükleri rüyaları, düşleri uyanınca gerçekmiş gibi satmaya çalışıyorlar. Üstelik bu arkadaşlarda ne bir siyasi üslup, ne de bir terbiye var. 
Manisa’da özellikle son zamanlarda milletvekili ya da belediye başkanı olmak isteyen 3-5 kişi tarafından sürekli sosyal medyada canlı yayın yapmak kaydıyla Büyükşehir Belediyemize yönelik gerçek dışı söylemlerde bulunulması üzerine yalanlarını yüzlerine vurmak hasıl olmuştur.
Gece rüyalarında gördüklerini sabah uyandıklarında gerçek sanıyorlar
Manisalı hemşerilerimiz 33 yıldır imar bekliyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere bütün komisyonlar ve meclis üyeleri sabahlara kadar çalışıyor. Millet İttifakı’nın meclis üyelerinin oylarıyla da meclisten oybirliği ile geçiyor. Ancak gel gelelim ertesi bir uyanıyoruz; CHP’lilerden bu 3-5 kişi İmar Planlarında rant var diyorlar. Velhasıl gece uyurken rüya görüyorlar, sabah uyanınca da herhalde bu rüyaya inanıyorlar. Şunu da belirtmek isterim ki sizin bu palavralarınızı kimse yutmuyor. Toplumda hiçbir karşılığınız yok.
Konserler için 17 ilçe belediye başkanıyla görüşüldü
Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan kurtuluş konserleri ile ilgili hadsiz ve maksadını aşan açıklamaları da hayretle takip ettik. Kurtuluş Konserleri yapılırken, 17 ilçe belediye başkanıyla görüşüldü ve kendi planlaması olan ilçelerde yapılmamasına karar verildi. 3 CHP’li Belediye, 1 de AK Partili Belediye var. Bu ayrıca bir saygı göstergesidir. Ama sizin ne saygıdan ne de adabı muaşeret kurallarından haberiniz var. 
Haddinizi Bilin! Kahve ağzıyla siyaset yapılmaz…
CHP’nin Demirci ve Alaşehir ilçe başkanları, vatandaşlarımıza moral olmak ve kurtuluş coşkumuzu en üst seviyede yaşamak adına düzenlenen bu konserlere dahi burun kıvırarak, siyasetin en aşağı seviyesinden yani kendilerine yakışacak seviyeden sürdürmeye devam ediyorlar. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52,77 gibi bir oyla üçüncü kez başkan seçilmiş, Manisalıların güvenini kazanmış MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanımıza kahve ağzıyla ‘Cengiz Efendi’ şeklinde hitap eden ilçe başkanı, Manisalılara hakaret etmiş olduğunun herhalde farkında değil. Bu zat-ı muhteremi de haddini bilmeye davet ediyoruz.
Gerçekleri dinlemeye cesaretleri dahi yok
Peki, çocuk gibi Büyükşehir Belediye Meclisi’ni terk eden belediye başkanları ve meclis üyelerine ne demeli? Büyükşehir Belediye Meclisi’ni televizyonlardan herkes takip ediyor. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün, sadece meclis başlarken bir bilgilendirme yapıyor, sonrasında ise sözü sürekli meclis üyelerine veriyor. Konuşacaksınız, konuşacaksınız; amma velakin gerçekleri dinlemeye gelince Meclis’ten çocuk gibi gidecekseniz. Eğer karşınızdakini dinlemeye, gerçekleri duymaya cesaretiniz yoksa siyaset yapmayın. Hizmet edeni de engellemeye çalışmayın.
Yine Karakoca, yine yalan, yine iftira…
Karakoca Mahallesi’nin aylardır su sorunu yaşadığı ile ilgili yine bilgiden uzak ve CHP’nin izlediği yalan siyasetine yakışabilecek düzeydeki açıklamalar gördük. Bu konuda Karakoca Mahalle Muhtarı gerekli açıklamayı yapmış ve mahallelerinde muhtelif boru patlakları haricinde aylardır susuz kaldıklarına dair herhangi bir sıkıntıları olmadığını açıkça beyan etmiştir. Hadi belediyemizi suçladınız, muhtara sormayı da mı akıl edemediniz? 2 kişi bulmuşsunuz köyden. Açıklama yaptırıyorsunuz. Şunu da söyleyeyim: O bulduğunuz 2 vatandaşın aylık ortalama su harcaması da 10-15 ton arası. Yine yalan, yine iftira, yine hayal ürünü… Burnunuzun dibinde İzmir var. Gidin Dikili’ye bakın. Yazın ortasında binlerce insanı susuz bıraktınız. Siz, 2-3 kişiye susuz kaldı diye açıklama yapacaksınız. Kaldı ki o da yalan. Biz şahsen bu tür bilgisiz açıklamalarınıza şaşırmadık. Mumunuzun yatsıya kadar dahi yanmadığını bilin isteriz.
Sizler yalan siyasetinizle;
33 yıldır yapılamamış olan imar planlarını önce onaylayıp daha sonrasında karşı çıkmanızla,
Yalnızca yeni toplu açılışını yaptığımız Büyükşehir Belediyemizin 2 milyar 675 milyon TL’lik yatırımları dahi hazmedemeyen duruşunuzla,
Partinizin içinde Belediye Başkan adaylığı, milletvekilliği adaylığı için yaptığınız kıvraklıklarla, siyasi şovlarla,
Manisalıların gözünde sürekli küçülmektesiniz. 
Bir hafta HDP’lilerle kol kola girip, ertesi hafta şehit ailelerimizi ziyaret ederek yaptığınız ikiyüzlülüğü de unutmadık ve unutmayacağız.
Cumhur İttifakı olarak sizlerin seviyesine inmeden Manisa’mıza ve ülkemize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Editör: TE Bilişim