Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzey kesimleri, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Antalya, Manisa ve Giresun çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; gece saatlerinde İzmir ve Edirne çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bulunuyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Göller Yöresi ile Marmara'nın güneydoğusunda kuvvetli olarak (40-70 kilometre/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den Manisa için sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den Manisa için sağanak yağış uyarısı!

Manisa için 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 26°. Yarın için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 19°. 5 Nisan 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 18°. 6 Nisan 2023 Perşembe Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 17°. 7 Nisan 2023 Cuma Manisa hava durumu Kısa Süreli Gök Gürültülü Sağanak, sıcaklık 19°.

Meteoroloji'nin Manisa için 5 günlük hava tahmini

Editör: Ali Gözen