Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara (Bilecik dışında), Ege kıyıları, Batı Akdeniz, Zonguldak, Düzce, Manisa, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın güneyinin yağmur ve sağanak, Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

10 KENT İÇİN "SARI" ALARM

Meteoroloji tarafından "sarı" alarm verilen illerimiz şöyle: İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, İzmir ve Manisa.

Yapılan son tahminlere göre Manisa'da havanın parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. 

MARMARA VE EGE'DE FIRTINANIN HIZI 70 KM OLACAK

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Manisalıların 4 yıllık özlemi sona erdi....  Mesir Macunu Festivali kortejle başladı Manisalıların 4 yıllık özlemi sona erdi.... Mesir Macunu Festivali kortejle başladı
Editör: Ali Gözen