Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor

2018 yılında yapılan Akhisar Lokantacılar Köfteciler Tatlıcılar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Akhisar’ın seçilmiş ilk kadın oda başkanı olan ve aynı zamanda Türkiye’nin seçilmiş ilk kadın Lokantacılar Odası Başkanı unvanını kazanan, 2022 yılında yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Pınar Gören, Manisa Merkez’de bulunan esnaf odalarını ziyaret etti. 
Akhisar Lokantacılar Köfteciler Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Gören, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Manisa 21. Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar’ı, Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin’i, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü, Manisa Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara’yı ve Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin’i ziyaret etti. Görevlerinde başarılar diledi.  Başkan Gören, “Esnaf Kefalet başkanı aynı zamanda Bölge Birliği Başkanımız teşkilatımızın ahisi abimiz Recep Çınar başta olmak üzere oda başkanlarımıza gösterdikleri misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.
Pınar Gören’in bu ziyaretleri akıllara “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) başkanlığına mı aday sorusunu getirdi. Manisa genelinde oda seçimleri tamamlandıktan sonra birlik seçimleri yapılacak. Şuana kadar mevcut başkan Hasan Geriter’in karşısında bir isim adaylığını açıklamadı. Uzun yıllardır bu görevi yapan Geriter’in yeniden aday olması bekleniyor.   

Editör: TE Bilişim