Ülkemizin bugün kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının 8-15 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte yağışların; kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ağrı, Van, Hakkari ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yarın Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kırklareli, Osmaniye, Hatay, K. Maraş'ın güney ve batısı, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

54 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Cengiz Ergün'ün sağlık durumu ile ilgili hastaneden açıklama Cengiz Ergün'ün sağlık durumu ile ilgili hastaneden açıklama

MGM tarafından 54 il için sarı kodlu kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Manisa sarı kodla uyarıldı. 

Manisa için 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 15°. Yarın için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 14°. 30 Mart 2023 Perşembe Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 16°. 31 Mart 2023 Cuma Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 20°. 1 Nisan 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 20°.

Manisa 28 Mart Salı saatlik hava tahmini

Manisa 5 günlük hava tahmini

Editör: Ali Gözen