Kurak geçen Ocak ayının ardından Şubat, soğuk ve yağışlı başladı. Beklenen yağışlara ilişkin de NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan'dan bir uyarı geldi. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde beklenen kar yağışına ilişkin açıklamalar yaptı.

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

Marmara'da İstanbul, Ege'de de İzmir dahil olmak üzere şiddetli rüzgarların, kar yağışını tipiye çevireceğine yönelik uyarı da bulunan Çalışkan, olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Ülkenin hemen hemen 4'te 3'ünü kaplayacak beyaz örtü, Ege'ye de gelecek.

Çalışkan, ''Pazar günü İzmir, Manisa, Isparta'ya da kar yağacak. Bu yağışlar Antalya'ya kadar inecek'' dedi ve Ankara'nın da pazar günü yoğun kar alacağını açıkladı.

Meteoroloji Editörü, pazar günü hava sıcaklığının 0 derecenin altında hissedileceğinin belirtti. Kar yağışını tipiye çevireceğine yönelik uyarı da bulunan Çalışkan, olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

7 gün yurt genelinde beklenen hava olaylarına ilişkin bir değerlendirme haritası yayımlayan Meteoroloji de ülkenin büyük bir bölümünü karlı işaretledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımızla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımızla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz"


 

Editör: TE Bilişim