İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

Manisa 45 Park AVM’nin sahibi ve işletmecisi Lale Erdoğan Tunçer ile Rıza Tunçer çifti, çok hayırlı bir hizmete imza attı. Rıza Tunçer’in memleketi Kastamonu'nun Araç İlçesine bağlı İğdir köyünde çocuklar için  Nebiye Abla Çocuk Parkı yapıldı. 
Parkın açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.  İlçede büyük ilgi gören Erdoğan Tunçer çiftine vatandaşlar teşekkür etti.  
Yapılan törenle parkın açılış kurdalesi hep birlikte kesildi. 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER 
Açılış sonrası açıklamada bulunan iş insanı Lale Erdoğan Tunçer şu ifadelere yer verdi: "Bizim için çok duygu yüklü bir gün yaşıyoruz. Kayınvalidemin doğduğu İğdir Köyü'nde adını taşıyacak çocuk parkının açılışını gerçekleştirdik. Hayrımıza ve açılışımıza katılan başta Araç Kaymakamımız Sayın Emin Cevat Tutar’a, CHP Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Hasan Baltacı’ya, CHP Kastamonu İl Başkanımız Sayın Hikmet Erbilgin’e,  CHP Karabük İl Başkanımız Sayın Abdullah Çakır’a, CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Sayın İlke Karabacak’a, CHP Safranbolu İlçe Başkanımız Sayın Bahtiyar Acar’a, CHP Araç İlçe Başkanımız Sayın Bayram Yazan’a, Daday Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş’a, meclis üyelerine, muhtarlarımıza, İğdir cami imamı Muhammet hocamız ve kendisi aynı zamanda aile büyüğümüz olan Araç Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Sarıkaya ile kıymetli eşine, bunun yanında hayrımıza katılan tüm İğdir halkına, emeği geçen araç belediyesi personeline, görev yapan araç ilçe jandarma komutanlığına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 
Kayınvalidem Nebiye Hanımı bir kez daha bu vesileyle saygı ve rahmetle anıyoruz."


 

Editör: TE Bilişim