Türkiye’nin en büyük Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezleri’nden biri olacak tesisin temeli atılmıştı. 

Manisa Yunusemre Belediyesi, 70 milyon TL'lik dev yatırımla Yuntdağı'nda 117 dönüm alanda Türkiye'nin en modern ve en büyük Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temelini atarak, önemli bir ihtiyaca daha yanıt verdi.

Kuzey yarımkürenin ilk kirazı hasat edildi...  Kilosu 2 bin liradan satıldı Kuzey yarımkürenin ilk kirazı hasat edildi... Kilosu 2 bin liradan satıldı

TEDAVİ EDİLECEKLER
İnşasına başlanan merkez ile sokak hayvanları doğal yaşam alanında veteriner hekim eşliğinde yaşamlarını sürdürebilecek. Merkezde hasta hayvanlar tedavi edilecek. Yaşamına bir can ile devam etmek isteyen vatandaşlar da bu merkezden hayvan sahiplenebilecek. 

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Yaklaşık 120 bin metrekare alanda kurulacak doğal yaşam parkında, sokak hayvanları doğal ortamlarından kopmadan barınacaklar. Sokak Hayvanlarımızın doğal yaşam hayatına uygun bir şekilde tasarlayacağız merkezimiz hayvanseverler tarafından ziyaret edilebilecek." dedi.
Başkan Çerçi, merkezdeki son durumu anlatan fotoğrafları da paylaştı.

Editör: Ali Gözen