Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Denizli, Uşak ve Burdur ile Isparta'nın kuzey ve batı, Afyonkarahisar'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Yunusemre'nin 2025 yılı mali hazırlık bütçesi 2 milyar 650 milyon TL Yunusemre'nin 2025 yılı mali hazırlık bütçesi 2 milyar 650 milyon TL

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

MANİSA'DA SICAKLIK ARTIYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Haziran hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre Manisa'da bugün sıcak bir hava hakim olacak. Kent genelindeki termometreler 39 dereceyi gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. 21 Haziran 2024 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 22 Haziran 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 23 Haziran 2024 Pazar Manisa hava durumu Sıcak hava, sıcaklık 41°.

Editör: İclal Çiçek