Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir ve Hakkari çevreleri ile Ankara'nın batı, Bolu'nun güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA'DA TERMOMETRELER 41 DERECE'Yİ GÖRDÜ

Manisa, son günlerde etkisini artıran sıcak hava dalgası nedeniyle termometrelerin 41 dereceyi göstermesiyle adeta kavruluyor. Kent genelinde sıcaklık yarın da 41 derece olacak. 

Manisa Milli İrade Platformundan Netanyahu’ya ve alkış tutanlara tepki Manisa Milli İrade Platformundan Netanyahu’ya ve alkış tutanlara tepki

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 6 Haziran 2024 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. 7 Haziran 2024 Cuma Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 34°. 8 Haziran 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°.

Editör: İclal Çiçek