Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Osmaniye, Hakkari, Hatay kıyıları, Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkların; kuzey ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde: Bugün için Manisa hava durumu Hafif Yağmurlu, Aralıklı Güneşli, sıcaklık 17°. Yarın için Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 15°. 8 Mart 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Hafif Yağmurlu, Aralıklı Güneşli, sıcaklık 18°. 9 Mart 2023 Perşembe Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 19°. 10 Mart 2023 Cuma Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 18°.

Hazırlıklı olun! Manisa için sağanak yağış uyarısı Hazırlıklı olun! Manisa için sağanak yağış uyarısı

METEOROLOJİ'DEN MANİSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Editör: Ali Gözen