Manisa Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu’nda 2015 yılından beri başkanlık yapan Erdoğan Akatmacı ile Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’ın desteklediği Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Açıkel, başkanlık için yarıştı. 165 üyeden 148’i oy kullandı. Fevzi Açıkel, 78 oyla kooperatifin yeni başkanı olurken, Erdoğan Akatmacı ise 70 oyda kaldı. Böylece Başkan Karaağaç, oda seçiminin ardından kooperatif seçiminde de Akatmacı’ya karşı kazanmış oldu. 

Yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 4 ölü Yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 4 ölü

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığına Ali Aktaş, katip üyeliğine Savaş Baş ve Suhpi Sönmez seçildi. Açılış konuşmasını yapan Erdoğan Akatmacı, genel kurulun şoför esnafına ve Manisa’ya hayırlı olmasını diledi. 

Üyelerden gelen talep üzerine aday olduğunu belirten Fevzi Açıkel, kendisini başkan seçen şoför esnafına teşekkür etti. Açıkel, üyelere en iyi şekilde hizmet vermek için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacaklarını kaydetti. Açıkel, bu sektörün tekrar eski günlerine dönmesi için var gücüyle mücadele edeceklerini vurguladı, esnafa faydalı olacak kararlara imza atmak istediklerini belirtti. 

 Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, oda olarak özellikle pandemi döneminde halk otobüsü şoför esnafına destek olduklarını kaydetti. Genel kurula Oda Başkanı Salih Karaağaç’ın yanı sıra Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da katıldı. 

55'Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı Fevzi Açıkel’in yönetim kurulunda Zeki Arslan, Fuat Eryoldaş, denetim kuruluna Berkan Kızıl ve Yavuz Kanon yer aldı.

Editör: TE Bilişim