Manisa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ali Rıza Duman ile Harun Süner yarıştı. Genel kurula Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Mustafa Gündoğar, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Manisa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, üyelere katıldı. Genel kurulda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Genel kurulda ara sıra gergin anlar yaşandı. Tansiyon bazen yükseldi.

İl Müdür Yardımcısı Mustafa Gündoğar, genel kurulun koyun ve keçi yetiştiricileri birliği üyelerine hayırlar getirmesini temenni etti. Gündoğar, İl Müdürlüğü ve birlik arasında güzel çalışmaların hayata geçtiğini vurguladı.

Ali Rıza Duman, genel kurula katılan bütün üyelere teşekkür etti. Güçlü bir birlik olduklarının altını çizen Duman, genel kurula katılımın yoğun olmasının bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti. Duman, birlik olarak depremzedelere destek olduklarını söyledi.

Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi

Başkan Adayı Harun Süner ise, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.  Genel kurulda yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin maaş almaması oy birliğiyle kabul edildi. Konuşmaların ardından seçime geçildi.  Harun Süner oyların 158’ini alarak başkan seçilirken, Ali Rıza Duman ise 141 oyda kaldı.

Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanlığına seçilen Harun Süner destek olan bütün üyelere teşekkür etti. Süner, “Sorunlarımız var. Hepimiz koyun ve keçi yetiştiricisiyiz. Sizlere hizmet için bir yola çıktık. “ dedi.

Harun Süner’in yönetiminde Hakan Sağlam, Mehmet Ali Bodur, Ethem Malçok, Ercan Adıgüzel, Ercan Uslu ve Fikret Eroğlu yer aldı.

Editör: Murat Yalçın