Olay geçtiğimiz salı günü meydana geldi. Şehir Hastanesi Kavşağına seyir halindeki otobüs ani bir manevrayla kavşaktan geçiş yaptı. Bu sırada Mesut Atlı yönetimindeki şarjlı bisiklet devrildi. Bir kadın da otobüsün manevrasından son anda kurtuldu. 
Otobüs yoluna devam ederken plakayı alan Mesut Atlı sosyal medya hesabından nazik bir paylaşımla otobüs sürücüsüne seslendi. Atlı, “Özel halk otobüsü lütfen biraz dikkat. 28 Haziran Salı günü akşam saat 21.25’te Şehir Hastanesi’nden ana yola inerken yaya bir kadın ve beni şarjlı bisikletle ki lambaları yanık nerdeyse eziyordun. Aniden direksiyonu sağa kırdın kadın kendini dikenlerin içine attı, ben de şarjlıyı devirdim, kurtuldum. Dönüp bakmadın bile. Bu kadar mı ucuz. Tabi ki isteyerek yapmadın ama biraz dikkat lütfen. En kötüsü durmaman daha sonra bir arkadaş motorla peşinden gitti.” İfadelerini kullandı. 

Sekiz katlı sitede yangın paniği Sekiz katlı sitede yangın paniği

SÜRÜCÜ PAYLAŞIMI GÖRDÜ, ARADI  

Mesut Atlı’ya yaptığı bu çağrının ardından üsrücüden telefon geldi. Sürücü, kaza nedeniyle üzgün olduğunu belirterek özür diledi. Mesut Atlı isimli vatandaş yeni bir paylaşımla yaşananları şöyle dile getirdi: “Dün akşamki yazdığım otobüs veya dolmuş olayında şoför arkadaş telefonumu bulmuş ve beni aradı. Hakikaten çok üzülmüş. Zaten ben de kasıtlı yapıldığını zannetmiyorum. Sadece ‘biraz dikkat’ demiştim. O da bundan sonra daha dikkatli olacağını, özür dilediğini açıkladı. İnsanların böyle olması gerekir. Hata varsa mutlaka karşılıklı konuşulmalı. Dolmuşçu arkadaş sana da bol şans, sen de haklısın, para alıp müşteriyi takip et, yolu takip et, para üstü ver. Kendine iyi bak kardeş, arayıp sorman yeterdi.”  

Editör: TE Bilişim