Manisa dün tarihi bir seçime sahne oldu. CHP büyükşehirin yanı sıra 14 ilçede zafer kazandı.  Seçim sonuçlarının ilan edilmesinin ardından bazı adaylar gece tebrik mesajları yayınladı. 

Yavuz Kurt
Değerli Manisalı Hemşehrilerim;  Demokrasinin ve millet iradesinin tecelli ettiği 15’inci mahalli idareler seçimi sonuçlarının; ülkemiz, cumhuriyetimiz, devletimiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Şehzadeler ilçemizde halkımızın teveccühünü kazanan Gülşah Durbay hanımefendiye şehrimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Ahmet Karadağ 
Çok emek verdiğimiz, mücadele ettiğimiz bir seçim sürecini geride bıraktık. Şehzadelerimizle ilgili çok büyük hayallerimiz vardı… Bu süreçte yanımdan bir an ayrılmayan yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Hep söylediğim gibi #bizimAhmet olmaya devam. Hepinizi çok seviyorum. Kazanan arkadaşları tebrik ederim, başarılar dilerim. Uzun zamandır ihmal ettiğim ailem size çok teşekkür ederim, sizi çok özledim. 

Manisa 7 büyüklüğünde deprem riskiyle karşı karşıya Manisa 7 büyüklüğünde deprem riskiyle karşı karşıya

Tufan Akan 
Seçimi kaybettik biliyorum ama binlerce çocuğun, onların anne ve babalarının kalbini kazandık.  Her daim yanımda olan ekip arkadaşlarıma, sandık görevlilerimize, bana güvenen, beni evladı, kardeşi, abisi yerine koyan, benimle aynı düşü kuran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.  31 Mart Mahalli İdare seçimlerinin Yunusemre’miz ve Manisa’mız için hayırlara vesile olmasını diliyor, kazanan adayları tebrik ediyorum.  Memleketimiz için Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.  Sevgi ve Saygılarımla... 

Ömer Faruk Çelik

Sevgili hemşerilerim; 31 Mart yerel seçimleri şehrimizde huzur ve sükunet içinde tamamlanmıştır.  Şehzadeler ilçemizde, halkımızın tercihiyle, Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.  Cumhur ittifakı başkan adayımız Yavuz Kurt’a da gayretli seçim çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum.

Editör: İclal Çiçek