Arınç’ın “kahramanım” dediği olayla ilgili Özgür Özel ne dedi? Arınç’ın “kahramanım” dediği olayla ilgili Özgür Özel ne dedi?

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Miraç Kandili nedeniyle düzenlenen bir dizi programlar kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yakınında bulunan seçim koordinasyon merkezinde kandil simidi dağıttı. Başkan Adayı Karadağ’a partililer eşlik etti. Kandil simidi dağıtan Başkan Adayı Karadağ, vatandaşların Miraç Kandilini kutladı. Başkan Adayı Karadağ, bölgede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Cengiz Ergün ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve bölgedeki diğer partilere ait seçim standlarına da giderek buradakilerinde kandilini kutladı. 

“AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”
Başkan Adayı Karadağ program sonrası yaptığı açıklama da şunları söyledi: “Bugün Miraç Kandili nedeniyle vatandaşlarımızla buluştuk. Demokrasi örneği göstererek diğer partilerimizin de seçim standlarına giderek oradaki görevli arkadaşlarımızın da kandillerini tebrik ettik. İslam dinimiz için böylesi önemli birgün de gösterdiğimiz demokrasi örneğimiz bundan sonra ve göreve geldiğimiz de aynı şekilde devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha vatandaşlarımızın kandilini kutluyor. Hayırlı bir seçim dönemi geçirmemizi temenni ediyorum.”

Editör: Murat Yalçın