İzmir’de yerli bir silah üreticisi tarafından düzenlenen atış yarışması yoğun ilgi gördü. 18 yaşından büyük farklı meslek gruplarından 33 yarışmacı Gun’s and More isimli poligonda derece için mücadele etti. 2 aşamalı yapılan yarışmanın ilk aşamasında yarışmacılar ilk 5’e girebilmek için ter döktü. 1. Aşama sonucunda en yüksek puan alan 5 yarışmacı 2. Aşamada 15 metrede sabit hedefe 10 atış, 10 metrede ise hareketli hedefe 5 atış yaptı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü personeli Mahmut Şevket Solak 136 puan ile yarışmanın 1.’si oldu ve büyük ödül olan yerli üretim tabancayı kazandı.  Yarışmada 135 puan ile Volkan Erken 2., 130 puan alan Cuma Sarıbayındır ise 3. oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri yerli silah üretici firması ve atış poligonu yöneticileri tarafından takdim edildi
 
Geçtiğimiz günlerde Manisa’daki poligonda yine yerli bir silah firması tarafından düzenlenen atış yarışmasında da birinci olarak büyük ödülü kazanan Mahmut Şevket Solak, İzmir’de katıldığı 2. yarışmada da 1. olma başarısı göstermiş oldu.  18 yaşından büyük farklı meslek gruplarından 33 yarışmacı 2 aşamalı yarışmada derece için yarıştı.  

Geçtiğimiz günlerde Manisa’daki poligonda yine yerli bir silah firması tarafından düzenlenen atış yarışmasında da birinci olarak büyük ödülü kazanan Mahmut Şevket Solak, İzmir’de katıldığı 2. yarışmada da 1. olma başarısı göstermiş oldu.

Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

Editör: TE Bilişim