İYİ Parti Genel Merkezi’nin aldığı kararla, Manisa’da milletvekili aday adaylarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak bir ön seçim yapılması kararlaştırıldı. 

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, tüm İYİ Parti üyelerini ön seçimde oy kullanarak milletvekili adaylarını belirlemeye davet etti. 

5 İLÇEDE SANDIK KURULACAK

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

İYİ Partili Eryılmaz, “İYİ Parti, parti içi demokrasiyi içselleştirmiş ve her karar sürecinde işleten bir partidir. Genel Merkezimizin aldığı kararla 2 Nisan Pazar günü saat 09:00’da başlayacak olan ön seçimimiz, 17:00’da sona erecektir. Tüm üyelerimiz, milletvekili adaylarını belirlemek için oy kullanabilecektir. İYİ Parti Manisa ailesi üyeleri için Şehzadeler’de Kültür Sitesi Lale Salonu’nda, Salihli’de Salihli Ziraat Odası’nda, Alaşehir’de partimizin İlçe Başkanlığı’nda, Demirci’de Candy Shop Cafe’de ve Akhisar’da Park İçi Kültür Merkezi’nde sandık kurulacaktır” dedi.

“CESURLAR HAREKETİNİN HER BİR ÜYESİNDEN DESTEK BEKLİYORUM”

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İktidar, İYİleri yıldırmak, korkutmak için her türlü hamleyi deniyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan silahlı saldırıyı bir kez daha kınıyorum. Ne Genel Başkanımız, ne de yol arkadaşları olan bizler bu ucuz korkutmalara boyun eğmeyiz. İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan saldırı sonrasında her ilde partimizin ne kadar güçlü ve yan yana durduğumuzu göstermek için ön seçimimize katılımınız, demokrasiye olan inancımızı göstermeniz bizler için oldukça önemlidir. Cesurlar hareketinin her bir üyesine şimdiden teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum”

Editör: Ali Gözen