Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl ilçesindeydi.

Sabah saatlerinde Sarıgöllü vatandaşlar tarafından ilçe girişinde karşılanan Ferdi Zeyrek, gün içerisinde CHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz ile birlikte esnaf, kahvehane ve sanayi ziyaretleri yaptı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Akşam saatlerinde ise ilçe merkezine yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki Kızılçukur Mahallesi’ne giden CHP’li başkan adayı, burada büyük ilgi gördü. Meşaleler ve havai fişekler eşliğinde davullu zurnalı karşılanan Ferdi Zeyrek, mahalledeki geniş bir alanda toplanan kalabalığa hitap etti. Kızılçukur ziyareti adeta mitin havasında geçerken, duygu dolu anlar yaşayan Ferdi Zeyrek, toplanan kalabalığa seslendi; yerel seçimlerden zaferle ayrılması durumunda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Konuşmaların ardından, alandaki kalabalık alkışlar ve sloganlarla Zeyrek’e destek gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta dikkat çeken mesajlar: "Federal bir çözüm mümkün değil" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta dikkat çeken mesajlar: "Federal bir çözüm mümkün değil"

Editör: Ali Gözen